De la 99 euro – Oferta TAROM pentru biletele de avion din București către Atena, Istanbul, Roma, Salonic, și din Timișoara și Sibiu către Stuttgart

Oferta este valabilă pentru biletele de avion achiziționate în perioada 20 – 24 iulie 2018 pentru călătorii efectuate în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie 2018.

istanbul

Am luat ca exemplu un weekend prelungit in perioada 20 – 23 septembrie 2018, la Istanbul, care include bilet de avion si cazare foarte bună pentru 3 nopți. Costul total al minivacanței este 176.7 euro/persoană.

Costul total al biletului de avion este de 99.21 euro/persoană*:

zbor dus istanbul

zbor retur istanbul

*Biletele de avion includ bagaj de mână de maxim 10 kg, cu dimensiuni 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime), și 1 piesă de bagaj de cală de maxim 23 kg  și cu dimensiuni care să nu depășească suma maximă de 158 cm (înălţime + lungime + lăţime).

Alte combinații de date pentru bilete de avion spre Istanbul la 99.21 euro/persoană:

  • Plecări din București: 17, 18, 19, 21, 22 septembrie 2018
  • Retururi în București: 22, 24, 25, 26 septembrie 2018

Pentru cazare, am inclus in costul total al vacantei costul rezervării la Elite World Business Hotel însă puteti găsi și multe alte variante și mai ieftine.

Cazare Istanbul

istanbul 2

*Aceasta este o vacanță DIY (do it yourself) ceea ce înseamnă că va trebui să faceți singuri rezervarea pe baza link-urilor menționate în descrierea de mai sus. Cu siguranță veți putea rezerva și alte date de călătorie (bitele de avion și cazare), în funcție de opțiunile personale ale fiecăruia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s